Kommit igång

Idag har Micke varit hemma och jobbat lite, så jag kunde gå och träna redan på förmiddagen. Så skönt då jag har både mer energi och helt folktomt :) Det får gärna vara någon mera på gymmet. Men att försöka komma fram till vikterna när det står en 5 killar som lattjar omkring och snicksnackar med varandra mellan seten är rätt tufft. När jag kommit igång ordentligt och känner mig varm i kläderna med vad jag vill och ska göra på gymmet så får de passa sig haha… då kommer jag armbåga mig fram ;)

Men idag när det var helt folktomt så kunde jag prova och testa mig fram utan att känna att någon kollade och tänkte ”Vad pysslar den där tjejen med” :P

IMG_0639

Provade faktiskt några övningar jag sett ett par träningsbloggar  visat. Några med mycket lyckade resultat och som jag kommer göra flera gånger. Och andra mindre bra resultat….. där hade jag absolut ingen aning om vad jag pysslade med hahaha….

Men jag koncentrerade på lår och baksida idag, och så avslutar jag alltid med Olga Rönnbergs träning för nyblivna mammor.

 

Solsken

Med en massa pepp i ryggen från mina goa mammagrupp så gick jag till gymmet igår. Körde period 1 av första steget i Olga Rönnbergs träningsbok för nyblivna mammor.

Väldigt enkla övningar där man ska få muskelkontakt igen. Jag hoppade över övningar där det är obalans i bäckenet och även plankan hoppade jag. Gjorde lite andra ryggövningar då istället.

Och idag sken solen igen såklart, så vem vill sitta hemma då? Med sakta steg, mjuk i knäna, avslappnad i ljumskarna, in med magen, stark i bålen, bak med axlarna hahaha….. ;) styrde jag stegen mot gullmars. Hittade en jättemysig gångväg som jag garanterat kommer gå flera gånger. Vid gullmars vände jag tillbaka. Tog ju sin lilla tid i min takt men skönt att komma ut.

Idag har jag ont i kroppen :) Men inte bara i fogarna/ljumskarna utan även av träningsvärk från igår.

IMG_0035

IMG_0037

Theo somnade efter en flaska ersättning och sov i hela 40 minuter i vagnen :) Måste vara rekord!

IMG_0038

När jag kom fram till ica så lyste denna klart framför mig haha…. men nää även om jag VET att jag förtjänade typ den största Kexchokladen :D Så stod jag emot ;)

 

Tagga till!

Okej, förkylningen är över och det är dags att tagga till igen efter att inte varit till gymmet på över 2 veckor. Har inte gått upp i vikt men gått upp i fettprocent igen, vilket innebär krasst att jag tappat muskler också :(

Blev ett lugnt första pass, inte klokt vad man tappar kondition snabbt. Men den kommer snart tillbaka.

Ikväll kanske vi går över till grannarna igen :D Fick ju låna deras resesäng till Lilo så den ska tillbaka. Så tänkte, håll i er nu, testa mig på att baka ananaspaj som vi kunde ta med oss :) Inte meningen att de skall stå för mat/fika varje gång. ;)

Gymmet

Det är jag och gubbarna som är på gymmet på fm :D Men skönt när det inte är så många då kan man grimasera och ta i utan att tänka på hur man ser ut :POch visst börjar man ana en liten biceps? ;)

Tog helgfigursbilder den 19 okt. Och mätte också då hela kroppen istället för att titta på vågen. Ser jag att det händer något så kanske, kanske förändringen kommer upp här på bloggen. :)