Glad lucia (i efterskott)

Dagarna går verkligen fort nu! På lucia steg vi upp och kollade på Lucia på tv som så alltid bör. Sen gjorde jag mig och Theo oss i ordning för att möta upp syrran vid fridhemsplan och gå och titta på Lilo som lussade på dagis.

Julgran klädd 2013

Julgran klädd

Jag visste att det hade varit stopp på hela gröna linjen klockan 07 på morgonen då Micke kom tillbaka och tog sen bilen till jobbet. Men jag trodde att det skulle vara fixat klockan 13 då de brukar vara snabba. Men nej det var fortfarande problem och tåget skulle ta oss till Gullmars för att där ta oss med buss till slussen och sen skulle vi därifrån få ta röda linjen vidare.

Jag var osäker om jag skulle åka vidare, men valde att göra det. Hann lagom ta mig två stationer då tåget stannar vid skärmarbrink och meddelar att tåget tagit ur bruk och skulle vända….!! Va f*n!! ‘suck* !0 minuter senare kom ett annat tåg och hämtade upp oss.

Vid gullmars var det kaos. Bussarna stannade lite varstans och lycka till att komma med med barnvagn :( Så tre bussar senare var klockan så mycket så jag skulle inte hinna. Jag valde att ta mig tillbaka och hem igen.

Trist då jag Theo var så fin i sina röda ”tomte” kläder. Men skönt var det att komma hem igen :)

Theo som tomte 2013

En kommentar för “Glad lucia (i efterskott)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *