Lek i parken

Idag har det verkligen varit sommarvärme i Stockholm. Efter middagsluren packade vi vagnen och gick till globen där jag skulle byta lite plagg vi köpte till Theo i helgen. Sen gick vi förbi kemtvätten och hämtade Mickes kostym som han ska ha i helgen som kommer.

Sen var det lek i blåsutparken. Jättefin park med stora gröna områden. Där fanns också en miniklätterställning, något jag aldrig har sett förut då det alltid bara är de stora för större barn. Theo begav sig på en gång in i den. Och hoppsan sa så hade han klättrat sig igenom den! gick så fort så jag funderade var min lilla kille tog vägen som knappt kunde krypa :P
IMG_5526

IMG_5527

IMG_5528

IMG_5530

Sen blev det lite mellis innan det var full fart igen. Inte är han nå blyg heller. Utan långt borta satt några grabbar och solade, mellan sig hade de en fotboll och den hade Theo fått syn på :) Så han gick helt enkelt och hämtade den hahaha…. så han fick låna bollen ett tag att leka med.

IMG_5525

Sen strax innan 17.00 gick vi hem, och nu har jag gjort naglar på Helena och pratat igenom trossfrau klänningarna. Hon lämnade kvar sin skjorta , så antar att jag får sy klart den :P

Nu är det snart gonat här hemma, imorgon är det en ny solig dag.

3 kommentarer för “Lek i parken

  1. Vad härligt ni har det! Här är det bara kallt och blåsigt. Nu längtar vi verkligen efter lite värme. Hoppas den hittar hit snart :) Passa på och njut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *