Kissekatt

Vart tog den fina sommaren vägen? Men bara det inte regnar så kan man ju vara ute ändå. Här om dagen när vi gick ut på gården så var det en katt som fick all Theos uppmärksamhet. Den försökte smita undan några gånger, men Theo var snabb att följa efter.

IMG_5703

IMG_5704

IMG_5705

Annars har vi den här veckan åkt omkring och kollat på tomter runt om i Sthlm. Såååå svårt att veta vart man vill bo. Vi var väldigt intresserade av en tomt i Trångsund. Mysigt område och det såg ut att vara mycket barn i området. Men igår var vi och träffade ägaren som ska stycka av en del av sin tomt. Och njae…. det är nog inget för oss. Den är väldigt brant, och det skulle behövas sprängas bort en hel del berg innan man skulle kunna bygga.

Sen har vi varit och kollat i Upplands-bro som är helt på andra sidan stan. Och idag funderar vi om vi ska ta oss ända till Sigtuna och kika. Så även om många områden är fina så är det mycket annat som ska fungera i livet som förskola, närhet till jobb osv.

Så ja, mycket att fundera över just nu.

Imorgon flyger Micke till London för att sen åka till Silverstone, där han ska handleda studenter som ska tävla med en Formula Student-bil.

 

En kommentar för “Kissekatt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *