7-9 december

7-9 december var jag ledig, eller jag var in till jobbet i Måndags mellan 9-13 för ett möte med ett glasögonmärke som skulle visa sina bågar. Sen åkte jag hem och hämtade Theo.

I Tisdags tvättade och städade jag, vilket inte alls märks idag :( Och i Onsdags åkte jag till Nacka forum för ännu lite julklappssökande, slutade att jag kom hem med julklapp till mig själv :D

Igår Torsdag jobbade jag hela dagen.

Och idag Fredag har jag varit hemma och gjort mina naglar, och nu på eftermiddagen var vi på Luciafirande på Theos förskola, så söta och duktiga alla var. Skapade lite julfeeling :) Kommer kanske bilder på en tomtenisse i ett inlägg. Vi vår inte lägga upp några bilder där andra barn syns, så får se hur bilderna blev.

Lite bilder från kalenderöppning. I Måndags gömde det sig en kiwi i lock nummer 7, detta blev det inga bilder på. Desto roligare var det nog dagen efter tyckte Theo när det gömde sig ett Kinderägg med MASSA choklad ;) Även om kiwi är gott så är nog choklad godare ändå!

IMG_2695

IMG_2696

IMG_2697

IMG_2701

I lucka 9 fick han kritor, så kvällen spenderades med att rita och plocka i och ur kritorna ur asken ett antal gånger.

IMG_2713

IMG_2720

IMG_2723

Ikväll får han öppna två luckor är tanken. Vi ligger lite efter, så tänkte att han får starta helgledigheten med två luckor.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *