Resning av väggar.

I förrgår åkte jag och Theo tåg ut till bygget. Efter andra bytet tyckte Theo att det räckte att åka tåg haha…. Men det gick smidigt och bra och Theo var duktig att gå upp till huset sen från stationen, då jag inte hade vagn med mig.

Nu har Albin och Joel kommit ner, så garageväggarna var upp när jag kom fram och Olav och Bert-Åke snickrade för fullt på väggar till huset. Nu väntade vi bara på Micke så vi kunde resa upp väggen.

Här kommer lite bilder på hur det gick till.

IMG_8417

 

IMG_8418

IMG_8419

Och lite filmer.

 

Observera Theos blick i sista filmen på slutet när han tittar på mig. Jädra unge. ”Bara ett steg till mamma, ett steg till” och min blick bakom kamera försökte förmedla. ” Nu går du inte ett steg till, INTE ett steg till” haha…. ville gärna inte ha en mamma som skriker på filmen, och Theo såg sin chans i det. :P

IMG_8426

IMG_8428

IMG_8435

Här reser de andra väggen.

Igår var vi hemma jag och Theo, och tror det behövdes. Theo var så gosig och mysig och ville mest sitta nära nära hela tiden. Vi gick till parken och lekte och jag hann laga lite mera mat till grabbarna och tvätta lite.

Micke filmade lite med mobilen och skickade till mig. Det går så fort nu. Nu kan man verkligen börja säga att vi ska åka till huset och inte tomten längre :D

IMG_7883

 

Får se om jag och Theo tar oss ut idag. Vi ska försöka med det i alla fall. :)

 

3 kommentarer för “Resning av väggar.

  1. Vad häftigt det är när man ser storleken på huset så snabbt.
    Kommer att bli mäktigt ?
    Snart får du måla ”liite”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *