Ö-vik sommaren 2016

Den 12 juli packade jag in mig och Theo i bilen för att själv köra upp till Ö-vik, ingen hade väl trott att den dagen skulle komma ;) Men det gick över förväntan bra. Theo skötte sig, och var lugn i bilen med undantag för något tillfälle.

Theo hittade semesterläget direkt  :D haha….

IMG_8498

IMG_8485

Lådbilen var väldigt rolig, allra helst när någon drog den

IMG_8487

IMG_8494

IMG_8491

På torsdagen den 14 juli åkte jag vidare upp till Luleå för en tjejhelg, så då fick Theo kvalitetstid med farmor själv, för att sen på fredag kom Farfar och pappa upp till ö-vik.

IMG_8514

Men innan jag bilade upp till övik hann vi med att hälsa på kusinerna på deras sommarställe. Väldigt roligt tyckte Theo som fick åka fyrhjuling och vagn med tjejerna.

IMG_8510

Även här fick han alla att jobba för honom haha… tjejerna kämpade med att turas om att dra honom på den lilla fyrhjulingen :D Bästa kusinerna!

IMG_8568

IMG_8570
Modigare och modigare, först vågar han sig upp på fyrhjulingen när den står stilla och avstängd, för att sen sitta själv och i slutet av veckan ville han bara ut för att åka fyrhjuling med farfar :)

IMG_8561

IMG_8486

IMG_8567

Det var alla bilder jag hade från den veckan :) Får se när jag får tid till att lägga upp de få bilder som blev tagna från stugan med tjejerna :P

Här är det nu full rulle med husbygget. Det ska komma upp ett inlägg där också så ni får se allt som skett, men tiden räcker helt enkelt inte till, vi är där hela dagarna och de timmar jag har hemma försöker jag hinna med tvätt och matlagning.

Kram så länge.

 

En kommentar för “Ö-vik sommaren 2016

  1. Roligt att se, men väntar på bilder från huset. Förstår att tiden inte hinns med. Att måla och snickra i den här värmen, är inte så roligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *