Taklister och målning

Nu är vi nog i fas med alla inlägg om vad som skett i huset, så nu ska inläggen komma i realtid. ;)

Alla val som ska göras kan ju tyckas vara en kul sak i att få bygga ett eget hus, men när tiden är knapp och det dyker upp saker man inte tänkt på kan ångesten slå till. Taklister är ett sånt val som vi (jag) har haft lite huvudbry om. Till sist enades vi om detta.

img_9020

img_9019

img_9017

På övervåningen där takhöjden är lägre blir det en enklare list. 

I veckan har det varit två grabbar nere från Ö-vik, som spacklat alla väggar och tak. De hann även grundmåla taket, så de har jobbat på bra.

img_8804

img_8807

img_8805

img_8806

Och nu när färgen är på och listerna blev vita så känns allt mycket bra :) Igår åkte de hem och Olav kom ner istället. Så i helgen tror jag att de kommer sätta upp fönstersmygarna och foder så det också kan målas. Sedan ska de också fortsätta med badrummet nere tror jag.

 

En kommentar för “Taklister och målning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *