Badrum nere.

Innan jul kom också vårt fina kakel till badrummet nere, Bricmates Grey Fleury Honed.

img_3080

img_3082

img_9196

img_9199

img_9227

Micke jobbade på för att hinna klart plattsättningen innan julfirandet i Örnsköldsvik.

Nu i veckan har elektrikern varit på plats också så nu lyser det från spottarna i taket och fönstret också :)

img_9221

Bilden här ovan tycker jag är mest rättvis hur kaklet ser ut i verkligheten. Superfin!

img_9220

img_9223

Vi hittade först en kommod från ballingslöv som vi ville ha, men fabriken var jul och nyår stängd och skulle öppna nu i v2 först. Så då kände vi att vi köper en kommod från ikea bara. En historia i sig, men när jag åkte ner från Ö-vik på annandag så skulle jag stanna i Sundsvall för att köpa den. När jag väl baxat upp den på vagn och kommit fram till kassan så upptäcker jag att jag fått fel kort från Mick, ett kort som gick ut i november 2016!! gahh….. var bara att lägga tillbaka kommod och tvättställ :P

Så så kan det gå. Så till slut fick det bli en kommod och tvättställ från Bauhaus. Bra mycket billigare än Ballingslöv och tom billigare än ikea. Kommer bli lika bra detta. Så så långt har vi hunnit med badrummet nere. Nu ska förhoppningsvis rörmokaren komma till veckan (de har haft sjukskrivningar så ont om folk) och göra det sista så toalettstolen kommer på plats.

3 kommentarer för “Badrum nere.

  1. Skoj att få se nu hur långt ni har kommit & hur fint ni kommer att få? Vilket jobb Micke & Olav gör ??????

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *