Fiskbensparkett och trappan.

Så när Micke slet med att få klart badrummet så bankade Olav på med fiskbensparketten. Micke sa att han drömde om kakling sedan, undrar hur Olav känner inför dessa stavar ;) men såååå tjusigt det blir :)

img_9228

Etagedelen där sällskapsdel och matplats kommer vara.

 

img_9217

Efter att Olav har lagt på pigmenterad hårdvaxolja från Osmo i grafitgrått.

img_3078

Kontoret.

img_9201

img_9153

Inte nog med allt golv Olav hann lägga innan jul så hann han även olja in trappan som hade kommit i tusen delar i mina ögon :) Och i mellandagarna så fick jag dessa bilder levererade. Trappan var på plats! ett stort steg i mina ögon, helt plötsligt blev det ett komplett hus med sammanlänkande våningar.

img_9157

img_9161

img_9208

img_9219

Olav byggt klart skrubben under trappen och satt dit de sista taklisterna.

Så efter vi firat nyår i Örnsköldsvik, stannade vi till vid huset så jag och Theo fick se allt de gjort under jul och nyår. Förstår faktiskt inte hur de hann med allt! Dessutom hann de få dit räcket på terassen. Helt fantastiskt bra jobbat! och tack bästa Farmor som tog hand om Theo i mellandagarna när vi åkte hem för att jobba, utan dig hade detta inte gått.  :-* <3

3 kommentarer för “Fiskbensparkett och trappan.

  1. Det var så lite så roligt att kunna bidra med lite! Synd bara att vi blev lite förkylda. Men det gick ju toppenbra ändå. Theo fick ta premiärturen uppför trappan?
    Blir så jättebra allt. Skall bli roligt o komma ner o se hur det blivit!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *