Huset 8 januari

Idag tog jag och Theo tåget till huset för att kolla läget och leverera lite mera mat. De första grannarna som redan flyttat in i sitt nybyggda hus bjöd också över alla som kunde på lite fika. Det var väldigt roligt att träffa fler av ens framtida grannar :) Theo och deras äldsta tjej Emilia som är runt 4 år om jag inte minns fel lekte så bra tillsammans på övervåningen, och så har de precis i Oktober fått tillökning med en liten William.

Knäppte lite fler kort idag också. Roligare när man får med byggarna på kort också :) Och mycket har hänt bara sen igår. Olav har lagt klart allt golv, och höll på med etagetrappan när vi kom.

Och Micke har gjort mycket av tätskiktet i badrummet uppe, fått upp kommod och tvättstället nere och skulle precis med att slipa taket i garaget.

 

img_3083

img_3085

img_3086

img_3087

img_3088

img_3091

img_3093

Är mycket som sker som jag inte ser och missar, så lite svårt att ge er en rättvis bild om allt som händer! Men de är helt fantastiska grabbarna Nybacka!! :D

Imorgon ska Micke hämta kakel och klinker till badrummet upp, så envis som han är så hinner han säkert klart det också till den 24 januari då slutsamrådet med kommunen är.

En kommentar för “Huset 8 januari

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *