Gnäll!

Inte nog med foglossning from hell så ramlade jag i Söndags i trappen med en smäll! Slog i svanskotan nå djävulskt! Ryggen fick också sig en smäll men svanskotan var värst :( aj aj aj…. så nu har det inte bara varit jobbigt att ta sig ur sängen och gå, utan att sätta sig och ställa sig upp vid toabesök har gjort ont också. Att plocka upp något från marken och ta på Theo ytterkläder har varit en pärs.

IMG_9471

Men men…. i Tisdags började jag känna en förbättring på morgonen, i alla fall när jag inte utsatt svanskotan för tryck så det kändes bra. Igår Onsdag var det dags för ett nytt besök hos mödravårdscentralen. Allt såg bra ut med mig, och lillen växer till sig bra. Däremot när hon lyssnade på hjärtljuden så tyckte hon att det gick som ner några gången i frekvens. Hon lyssnade bra längre än vid tidigare besök, men svårt att få en uppfattning med bara den apparaten, så hon ville att vi skulle åka till Danderyd och fick en tid på BB stockholm för att kolla upp det ordentligt.

IMG_9481

Väl på plats satte de CTG och de registrerade hjärtljuden i ca 20 minuter. Under tiden fick jag registrera de fosterrörelser jag kände med den blå knappen jag håller i. Barnmorskan kom in redan efter ca 10 minuter och sa att allt såg toppen ut och att lillens vilopuls låg på ca 110 men varje gång han rörde på sig så ökade den till ca 130 och det var nog detta de hade registrerat hos MVC.

Sen kom även en läkaren in och bekräftade även hon att allt såg jättebra ut :)

Idag Torsdag vaknade jag av att kroppen kändes bra på väldigt länge, främre fog fortfarande dåligt men jämfört med hur de senaste dagarna varit så kändes allt bra. Men efter jag lämnat Theo och går från bilen så missar jag en isfläck på uppfarten och går fasiken ner i spagat nästan….. aj satan säger jag bara!! buhu….. trodde jag skulle gå av på mitten. Ramlade inte, men något man annars är stark att parera klarar inte kroppen nu utan magmuskler och där bäckenbotten i princip är utplånad. Så nu ligger jag här i sängen igen med den största kudden mellan benen och vilar.

Har lagat mat men det är också allt. Nu hoppas jag att mina fogar reparerar sig lite så att jag slipper släpa fötterna efter mig fram till förlossning.

Inte så roligt inlägg men så ser läger ut nu.

Solen skiner och det är vår ute, alltid något ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *