Något är på gång…..

Kanske det inte dröjer så länge till nu innan vi får välkomna vår lille skrutt ? 

Vaknade inatt vid 04.00 och tyckte det var extra fuktigt, inte så att det var blött, men gick upp på toaletten. Imorse var det mera fuktigt och rikligare flytningar. Duschade och satte på binda och lade mig igen i sängen.

Klockan 11.15 reste jag mig och gick på toaletten och ser då att det kommit en liten blödning. Ringer Micke ovh berättar läget och därefter ringer jag BB Sthlm. 

Förklarar hur det ser ut, och att jag haft lite flytningar som ev kan vara vattenavgång, men att det är så lite så väldigt osäker om det verkligen är det. De ber mig ringa tillbaka om 2 timmar.

Runt 12.00 känner jag att det kommer liten flytning. Den är svagt svagt rosa och jag misstänker att det är slemproppen.

13.20 är det ytterligare en flytning som nu är mera som en liten liten blödning. Ringer BB Sthlm igen som säger att det är fullt normalt så det är bara att avvakta. Ska höra av mig igen om det är så att det kommer vatten i större mängder. 

Känner av lätt molande som mensvärk ungefär, inga förvärkar alls. 

Nu ska vi äta mat så får vi se om det händer nåt mera senare. ?


V.39 (38+6) idag, går in i V.40 imorgon. Bf 30/3

2 kommentarer för “Något är på gång…..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *