Påsken 2018

Har en del bilder från påsken i ö-vik så slänger upp dem här. Inte tid att skriva så mycket, men alltid roligt att ha bilder upplagda på bloggen.

Supermysiga dagar i alla fall i Österbillsjö och få träffa Theo igen efter 4 dagar. Han var dock mindre glad, skulle flytta upp till farmor och farfar var typ det första han meddelade oss när vi kom hahaha…. vi var välkomna att hälsa på honom men han skulle INTE följa med oss hem efter påsken ;)

När Tuula och Olav var ner till Louis 1 års kalas så tog de med sig våra slalomutrustning upp till Ö-vik då vi inte använder de alls sedan vi flyttat ner till Stockholm. Så bra att de kommer till användning igen. Här ser ni Tuula och Micke i backen vid deras hus.

Dags för Olavs första åk efter 30 år. Takterna sitter i.

 

En av dagarna grillade vi nere vid badplatsen. Så mysigt och en jättehärlig dag med sol och klarblå himmel. En av de bästa påskhelgerna i Ö-vik tror jag. :) Theo åkte bob efter skotern och han levde verkligen livet dessa dagar.

En kort paus mellan allt ståhej för att hinna norpa åt sig en kaka.

Theo och Kusin Elisia

Härliga dagar i ö-vik gick alldeles för fort, men vi fick med oss Theo hem i alla fall ;) :D Lite ledsen var han nog men mättad på fyrhjuling och skoter gick han ändå med på att följa med hem. <3

Tack farmor och farfar för allt ni gör! <3

2 kommentarer för “Påsken 2018

  1. Roligt att se lite bilder! Har inte kollat bloggen
    På ett tag?
    Roligt att ha er här och det var ju tur att
    Theo följde med?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *