Magsjuka

Den 8 april åkte jag och barnen till Köping för att fira min syster Pernilla som fyller år den 10:e. Allt var bra och vi fikade gott. Jag åkte tillbaka hemåt på kvällen vid 19 och båda barnen somnade innan vi kom till Västerås.

Dagen efter när vi går in för att väcka Loui på morgonen så upptäcker vi att han spytt någongång under natten. Klockan 17.00 när jag står och steker pannkaka är det dags igen. Han åt inte mycket under dagen, bara lite ersättning och vatten. Han är extra gnällig och när jag lyfter upp honom så får jag all ersättning över mig :( Säger till Theo att sitta helt still då det är spya över hela köksgolvet och hela mig och Loui. Bara för oss att ta en dusch och nya kläder, sanera köket och fortsätta steka pannkaka. Fy tusan alltså.

Inte ofta Loui har ro att sitta i famn och framför allt inte somna hos mig. Men så slö och trött och sov mest hela dagen.

Både jag och Micke åkte också på en mild släng av magsjuka. Men jag var ändå mest i sängen då magknipen så fort man rör sig är inte rolig. Den enda som klarade sig var Theo, han har peppar peppar hittills inte fått magsjuka någongång. Hoppas han forts att klara sig då det går magsjuka mest hela tiden på förskolan tycker jag. Dock lite svårt för honom att förstå varför han inte får springa över och leka med grannarna om dagarna när han varit hemma, att han kan bära smittan fast han inte är sjuk.

Theo försöker trösta lillebror och visa att han finns där. <3

I slutet av veckan kände vi oss alla bättre, men då Micke var hemma för att låta de 48 timmarna gå efter hans magsjuka så passade jag på att ta Theo till Mall of Scandinavia. Lovat att han skulle få köpa lego och köpa glass. Glad kille som fick springa av sig all rastlöshet efter nästan en vecka hemma.

SparaSpara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *