Lilo sov över!

Förförra helgen åkte vi och hämtade Lilo som skulle sova över här lördag till söndag. De tycker det är så roligt med varandra men bråkar som värsta syskonparet. Var några gånger där jag bad: ”Giv mig styrka” haha…..

Direkt när hon kom så packade vi in oss i bilen för att åka och köpa lördagsmysgodis. Lilo hade med sig Lammis (ett gosedjur de får turas om att ta med sig över en helg på hennes skola) och så ska man skriva vad de gjort tillsammans. Så Lilo spände fast Lammis mellan sig och Theo i bilen så for vi iväg.

Här sitter de och har mys framför en film. Hade bäddat med två madrasser bredvid varandra i vårat sovrum. Då sist kom de in båda och skulle trängas i våran säng på natten, så undvek det genom att lägga dem direkt i vårat sovrum :)

PS. Godiset vägde EXAKT på grammet lika mycket i båda påsarna :D

På Söndagen så grävde jag och Micke upp gräsmattan längst med muren då vi ska anlägga häck där nästa vecka. Fick inget kort där vi grävde, men all gräsmatta sparade vi och lade i slänten. Gäller att ta tillvara på resurserna ;)

Strax innan Lilo blev upphämtad av sin pappa och bror hade Theo, Lilo och Lammis ett litet trumband inne hos mig i köket.

Även om de kivas och jämför varje millimeter av allting hos varandra så längtar vi till nästa gång Lilo kan vara här. Theo frågar redan när Lilo ska sova över.

En kommentar för “Lilo sov över!

  1. Vilka goa kusiner ???? klart det ska vara rättvist ?
    Väntar med spänning på fortsättningen av uppbyggnaden av tomten ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *