Brutet nyckelben. 1-4 Juni

Den 1 juni började olyckligtvis att Loui åkte ner för etagetrappan inne i huset med sin Bobbycar. Han är duktig i trappen men när han satt på bilen så visste han nog inte riktigt vart trappen började så han for ner med ett brak. Vi kollade igenom armar och ben och trodde att allt hade gått bra så jag och Loui åkte som mot Köping som vi bestämt dagen innan.

Micke och Theo var kvar hemma för att bygga vidare på stödmur och trappa vid garaget  Loui är väldigt pappig, (var det i Juni och är det än idag) :) så det gick helt enkelt inte att få något gjort för Micke när Loui bara ville upp till honom.

Vi stannade till först i Västerås hos vänner, det gick bra och jag märkte inget märkvärt med Loui hos dem. När vi sen kom fram till Mormor så började han vara extra kinkig och grinade till då och då. Han blev som ledsen när jag tog i honom, men det gick snabbt över utan var bara sekunderna när jag plockade upp honom. Natten hos Mormor sov han bra och agerade som vanligt dagen efter.

Tittut Celine.

Natten till Söndagen hos Mimmi gick också jättebra, inga tecken på att han hade ont. Men det var väldigt varmt både ute och inne så Loui sov bara i blöjan, och på morgonen efter märkte jag att det var en rodnad ovanför nyckelbenet och han grinade illa när jag lyfte honom.

Ringde vårdguiden då jag misstänkte nyckelbenet. Blev akuten i Köping och röntga och ja, högra nyckelbenet var rakt av :( Lilla gubben! mådde så dåligt när jag tänkte på alla gånger jag lyft honom i och ur bilen och upp och ner i barnstolen vid bordet!

Dock gör de inget vid ett sådant brott på ett så litet barn, utan det får läka av sig själv. Det enda man kunde se på Loui var att han lät högra armen hänga och använde bara vänster.

Dagen efter vi kommit hem den 4 Juni kravlade han sig upp och ner från soffan som om han inte hade brutet ben. Någon vecka senare var det som om det aldrig hade hänt, och han använde högra handen igen.

Dessa filmer är från den 4 Juni.

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *