Juni månad!

I Juni kunde vi börja skörda det första i köksträdgården. Gav bort rädisor i omgångar till grannarna då jag fick så mycket. Riktigt roligt!

Pojkarna uppskattade jordgubbarna mest :)

Lite skeptisk var Loui att smaka den första jordgubben, men sen gick han inte att stoppa. Theo och Loui gick ofta till jordgubbarna och åt i somras. Loui älskar också tomater och gick ofta och norpade åt sig en liten tomat.

Att försöka hålla den här galningen lugn efter nyckelbenbrottet var inte lätt. Inte lyssnar han heller :P

Att springa på vårat berg är ju väldans kul, och det förstår jag. Men sagt åt dem många gånger att inte vara precis på sidan där vi sprängt bort halva berget där det tar tvärslut. Hör hur Theo vrålar till och när jag springer ut så sitter han fastkilad som en fällkniv mellan berget och en stor kruka med Dahlior som jag ställt där. Inte fler brutna ben nu!!

Men som tur var så klarade han sig med skrapsår och blåmärken den här gången.

Var även dags för Theos första tandläkarbesök. Så duktig var han, verkligen. Gapade så stort och svarade på alla frågor. Domen? ett hål som lagades senare i somras :( Blir till att borsta noggrannare hädanefter.

Vi åkte till Köping för att se när kusinerna Calle och Eric tog studenten. Det gäller att underhålla sig i bilen när det blir för långtråkigt. Bra med spegel så man har någon att prata med :D

Grattis!! Det gjorde ni bra!

Loui valde ut sin snuttetrasa helt själv. Theo hade detta örngott på sin kudde. En morgon lägger sig Loui i Theo säng, och sen ska han hela tiden till kudden. Så fort han såg detta örngott så la han ner huvudet. Så jag tog bort det och gav honom, och ja…. sen dess hänger det med.

Så gosiga med varann…. emellanåt i alla fall ;)

Juni månad för avslutas med denna låt som gick på repeat här hemma hela sommaren. Skulle kunna säga att det är den första melodin Loui lärt sig också. Han nynnar på Hildas sommarvisa.

 

 

En kommentar för “Juni månad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *